András

Helló,

Miért shifting az oldal? Mivel az életemben annyi váltás történt, megtanultam együtt élni vele.
Azokhoz szólok a shiftinggel, akik tudatosan akarnak felkészülni a változásra, váltásra – üzleti, vagy a magánéletben.
Bizonyára azért vagy itt, mert téged is foglalkoztat a változtatás, a váltás gondolata.

1998-ban tartottam az első kommunikációs tréningemet. Azóta a kommunikáció is és én is sokat változtunk! Több, mint 20 év tapasztalatom alakítói: hazai és nemzetközi multinacionális cégek, kis és közepes vállalkozások, közép és felsővezetők, kezdő, vagy új utat keresők, magánéleti problémákkal küzdők. Hosszú és igen színes a lista, de nagyságtól, létszámtól, tulajdonosoktól vagy nőktől, férfiaktól, családosoktól és elváltaktól függetlenül egy közös pont van bennük: a kommunikáció és a váltás-változás.

Hiszem, hogy eddigi céges és magánéleti tapasztalatom itt, ebben az új formában összpontosul és át tudom adni.
Váltani nem könnyű, sem a magánéletben sem a a céges dolgainkban. Tudom, sokszor megtapasztaltam, hogy egyedül nem megy.
Azért vagyok itt, hogy segítsek! Hívj, bátran!

Partnereim

Rólam mondták

Andrással közel egy évtizede dolgozom együtt különböző témákban és volt alkalmam megismerni, mint kommunikációs szakembert, mint elkötelezett, érző szívű coachot, illetve , mint folyamati szakértőt is. Minden megbízását nagy erőbedobással, alapos felkészültséggel, mégis könnyedén, az emberekre maximálisan odafigyelve látta el. Szívesen kérdőjelez meg dolgokat, használ kreatív megoldásokat, hoz új nézőpontokat és közben folyamatosan dolgozik saját magán is, formálja saját személyiségét és bővíti tudását is. Könnyű vele együtt dolgozni, segítőkész mégis határozott a közösen kitűzött célok elérésében. Szívesen számítok véleményére, újszerű gondolataira, emberi elkötelezettségére.

Somorjai Éva

HR vezérigazgató helyettes - Magyar Telekom
Lazának tűnik és sokszor humorosnak, de mindig kiderül, hogy mély és alapos tapasztalattal vezet a megoldás felé.

Zsolt Füzesi

Havaria9 Gmbh
Andrással többször dolgoztunk egymással, logikus és kreatív program ívvel, és hosszú távra hozadékot hozó eredményességgel. Figyelme nem csak a hogyanra, hanem sokkal szélesebb körre is kiterjed – szemléletet változtat! A „mit tanultál belőle?”- kérdése volt számomra a legfontosabb és legtanulságosabb! Minden kudarcot át tudott fordítani, egy izgalmas tanulási folyamatba. Köszönöm!

Hadnagy Tamás

DT AG / MOL Group
…hát kellene egy tréning. Egy órás beszélgetés, felvezetés után mondtam Andrásnak, aki mosolyogva hallgatta. Ő már akkor tudta, hogy nem erre van szüksége egy magyar középvállalatnak, ha a további fejlődés útjára szeretne lépni. Több éves, sikeres szervezetfejlesztési együttműködés lett beszélgetésünk eredménye. András a kommunikációs területet tartotta kezében. A mai napig emlékszem tanácsaira, gondolataira, amit az első beszélgetéstől kezdve az együttműködés lezárásáig hallottam tőle - épülésemre szolgált és egy teljesen új úton indított el. Köszönöm szépen András!

Horváth Tamás

vezérigazgató - Eruditio Zrt
András segítségével vezető kollégánk számára a menedzsment világ új dimenziói tárultak fel. Alapos és hatékony coach munkát kaptunk. Sokat tanultunk belőle. Köszönjük!

Juhász György

tulajdonos - BugTv
Évek óta dolgozom Andrással. Számomra nem csak a – vitathatatlanul kimagasló – szakmai munkája érték, hanem az életszemléletéből, az emberi kvalitásaiból és hosszú beszélgetéseinkből is sokat tanultam és tanulok. Köszönöm.

Ángyán Balázs

ügyvezető - Koonsys Kft