AZ ELŐRELÁTÓ VEZETŐ workshop

Mi történik akkor, ha a cégvezetőként, tulajdonosként például a tevékenységedet érintő piaci változás történik? Fel vagy rá készülve?

  • Segítek neked külső szemmel megvizsgálni a helyzetet
  • Mutatok mintákat, amiket gyakorlatan felhasználhatsz
  • Beazonosítunk + megoldásokat és helyzeteket elemzünk

Egyéni:

  • Időtartam: alkalmanként 1-3 óra, összesen 5-6 alkalom
  • Ár: 38.900 Ft (+Áfa) / alkalom, első tájékozódó beszélgetés/ felmérés, ingyenes
Az első, tájékozódó beszélgetés (max 1 óra – személyesen, vagy telefonon) ingyenes és/vagy 50%-os áron történik. Az árak nettó árak. A téma, a tartalom, az előadás és az árak változtatásának jogát fenntatom.

Találkozzunk!

Az előrelátó vezető

Céget vezetsz, tulajdonos vagy? Mindkettő?
A napi rutin nem probléma, profin működsz, sok emberért felelsz, a fejedben mindig több forgatókönyv van, hogy rendben menjenek a dolgok – ez jó!

De mit történik akkor, ha a tevékenységedet érintő piaci változás történik, vagy ha a belső folyamatok kényszerítenek ki egy váltást? Hogy reagálsz? Ezekben a kényes és a gyakorlatban sokszor át sem gondolt kérdésekre, helyzetekre készítelek fel!

Felelős vagy a cégedért, az embereidért? Akkor fontos, hogy váratlan helyzetekre jól – rutinosan reagálj! A napi teendők között, szinte lehetetlen erre is koncentrálni – adj időt magadnak és erre is készülj fel! Ha most nincs rá időd, akkor mikor? Mikor, ha nem most? Gyerünk!