FŐNÖK vagy VEZETŐ?

Vezető vagy, de nem érzed, hogy követnének is? Néha melléfogsz, és magad sem tudod, hogy mit rontottál el? Több ötletet, önállóságot és jobb eredményeket vársz a csapatodtól?

  • Megbeszéljük miben tudsz változtatni
  • Segítek az elakadásokban

Egyéni:

  • Időtartam: alkalmanként 2 óra, összesen 5-6 alkalom
  • Ár: 38.900 Ft (+Áfa) / alkalom, első tájékozódó beszélgetés/ felmérés, ingyenes

Csoportos:

  • Időtartam: egy nap, 09:00 – 16:30 (szünetekkel)
  • Ár: 180.000 Ft (+Áfa) / nap
Az első, tájékozódó beszélgetés (max 1 óra – személyesen, vagy telefonon) ingyenes és/vagy 50%-os áron történik. Az árak nettó árak. A téma, a tartalom, az előadás és az árak változtatásának jogát fenntatom.

Találkozzunk!

Főnök, vagy vezető?

Ha energiát teszel a céljaid elérésébe, akkor hosszútávon érdemes gondolkodnod. A vezető szinte bármilyen területre kerül, vezetőként él, lát, megoldásokat keres és talál, vagyis a létezése a szemlélete szerint főnök. A kinevezett főnök, az lehet főnök, de nem biztos, hogy vezető (hogy jó vezető)!
Ha főnök vagy, ha vezető vagy – hosszútávon gondolj magadra a képességeid – készségeid fejlesztésére és erősítésére! Ebben a folyamatban segítelek, támogatlak! Legyél vezető, hagyd a főnököket!

Hagyd a főnököket, a fenébe! Főnök bárki lehet.
Ismerd meg és alkalmazd az valódi vezetők szemléletét, gondolkodásmódját.
Az valódi vezető együttműködő, bizalmat áraszt, megbíznak benne, van terve, de ha valamire nincs megoldása, azt is vállalja. Az igazi vezetőt követik és ami a legfontosabb, őszinték vele! Szóval főnök, vagy vezető akarsz lenni?