NEM ÉRTEM A GYERMEKEM

A digitalizáció és én

Nem figyel rád, nem válaszol, egyre kevesebbet beszéltek.
Állandóan zenét hallgat, mobilozik. Egész nap a neten lóg.
Mi az oka az értetlenségnek? Miért beszéltek el egymás mellett?

  • Találkozunk és feloldjuk a kommunikációs problémákat
  • Segítek megérteni a generációk közti különbséget
  • Kívülállóként vizsgálom meg a kapcsolatotokat
  • Egyéni tanácsadás: 15.000 Ft/ alkalom
  • Kiscsoportos 1 napos (9.00 – 18:00-ig szünetekkel, ebédszünettel), minimum 6, maximum 12 résztvevőig: 14.000 Ft/nap/fő
  • Kiscsoportos 2 napos, (1.nap: 18:00 – 21:00-ig. 2.nap: 9:00 – 18:00-ig) minimum 6, maximum 12 résztvevőig, első nap: 14.000 Ft/fő, a második nap: 12.000 Ft/fő
  • Előadás: 1 óra: 80.000 - 150.000 Ft/alkalom
Az első, tájékozódó beszélgetés (max 1 óra – személyesen, vagy telefonon) ingyenes és/vagy 50%-os áron történik. Az árak nettó árak. A téma, a tartalom, az előadás és az árak változtatásának jogát fenntatom.

Találkozzunk!

Nem értem a gyermekem

Egyre kevesebbet beszéltek? Állandóan a neten lóg, azt sem tudod mivel foglalkozik? Megértheted, hogy mi az a sokkal izgalmasabb valami, ami a gyermeked elrabolja tőled! Lépj, mert különben teljesen kimaradsz minden kommunikációjából. És ahogy múlik az idő, egyre nagyobb lesz közöttetek a távolság, pedig szükségetek van egymásra! Neked is rá és neki is rád/ rátok, a szüleire. Ha lemondtál erről a lehetőségről, akkor ez nem neked szól. Ha nem, mert elhatároztad, hogy változtatni akarsz, akkor muszáj itt lenned!

A digitalizáció segítség és átok is lehet egyszerre. Könnyebb tőle az életünk? Lehet. De semmi sem létezik az ellenoldal nélkül – tehát például tönkre teheti a kapcsolatotokat. Ha úgy érzed, hogy elveszi tőled a gyermekedet, akkor próbáld - ne próbáld! – igyekezz megérteni a helyzetet, amiben nyakig benne vagytok. A tényeken nem tudunk változtatni, de ha megérted a rendszer működését, másként látod! Merj segítséget kérni, megérteni, azt ami a digitális térben és köztetek van!